Ærlig og åben information - hos os ved du hvad du får

10 års garanti

Vestsjællands Vinduer og Døre forhandler de fleste kvalitetsvinduer, der kan købes i Danmark.Mange af disse producenter tilbyder 10 års garanti - en enkelt endda 20 år.Uanset hvad du vælger, sikre vi at din ordre er korrekt registreret hos leverandøren, så du kan benytte garantien, hvis det bliver nødvendigt.

10 års garanti

Enkelte leverandører - vi tilbyder vinduer og døre fra mange andre også:

Bemærk de sidste to giver helt op til 20 års garanti.

 

Ekspreslevering

Ekspreslevering

Nye vinduer og døre på 8 produktionsdage.

Som noget særligt kan vi tilbyde levering af specialfremstillet vinduer og døre på kun 8 dage fra ordreafgivelse til afsendelse fra fabrik.

Ikke alle producener kan tilbyde produktion af vinduer og døre på kun 8 dage.

Ring til os, hvis opgaven haster. Vi er klar til at rykke ud med det samme.

 

DVV - Dansk Vindues Verifikation

Vestsjællands Vinduer og Døre stilbyder kun produkter, der er mærket med DVV.

DVV (Dansk Vindues Cerifikation) og er en frivillig ordning for vinduesproducenter.

DVV-mærket betyder at virksomhedens vinduer og yderdøre er fremstillet efter kvalitetsstandarden ”De tekniske bestemmelser for DVV”.

Standarden er udarbejdet med det formål at optimere elementernes kvalitet og holdbarhed i forhold til det danske klima med megen rusk, regn og kulde.Standarden specificerer krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader samt til virksomhedens kvalitetsstyring.

Garantiordningens formål er at skabe tillid og tryghed hos den private forbruger, der køber de DVV-mærkede vinduer og yderdøre. Garantien gælder køb af elementer til forbrugerens private bolig, det være sig èn- eller to-familieboliger, ejerlejligheder, andelsboliger eller sommerhuse.

Forskellen på DVV og DVC mærkerne

DVCDVV-mærkede vinduer og yderdøre betyder, at vinduesproducenten er underlagt en uvildig fabrikskontrol 1-2 gange om året. Her kontrolleres om virksomhedens kvalitetsstyring og færdige elementer opfylder de krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader, som er specificeret i de Tekniske Bestemmelser for DVV. Dansk Vindues Certificering (DVC) er det uvildige kontrolorgan, der kontrollerer virksomhederne.