Hvem er vi

Vestsjællands Vinduer og Døre er din lokale fagmand, når du handler Niels Sørensendøre og vinduer. Gennem mange år har vi arbejdet med flere forskellige vinduesproducenter og leverer i dag kun danske og udenlandske kvalitets produkter. Det sikrer vores kunder det absolut største udvalg til en særdeles god pris.

Det betyder f.eks. at du aldrig vil se knastudfald på vore produkter. Alle leverandører er ligeledes DVC og CE mærkede - din sikkerhed for et godt produkt.

Hos os køber du ikke kun et vindue. Vi rådgiver og vejleder gerne omkring til type, form og kvalitet, så dit næste køb bliver en sikker og holdbar løsning, der matcher dig og dit hus bedst.

Vores montører er faguddannede håndværkere, der sikre dig en fagligt korrekt og veludført montage. Ligeledes rydder vi pænt op efter os og støvsugeren er aldrig langt væk.

Niels Sørensen, der ejer og leder Vestsjællands Vinduer og Døre, har 35 års erfaring fra den danske byggebranche bl.a. fra Nordan Vinduer og P.C. Vinduer og Døre. Kvalitet er nøgleordet i virksomheden - det betaler sig altid bedst i længden.

Venlig hilsen

Niels Sørensen