Udvalgte links

Dansk Vinduescertificering

DVC betyder Dansk Vindues Certificering og er en frivillig ordning for vinduesproducenter.DVV-mærkede vinduer og yderdøre betyder, at vinduesproducenten er underlagt en uvildig fabrikskontrol 1-2 gange om året. Her kontrolleres om virksomhedens kvalitetsstyring og færdige elementer opfylder de krav til fx konstruktion, ydeevne, materialer og overflader, som er specificeret i de Tekniske Bestemmelser for DVV. Dansk Vindues Certificering (DVC) er det uvildige kontrolorgan, der kontrollerer virksomhederne.

Vinduesindustrien

VinduesIndustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Medlemsvirksomheder leverer dagslys, udsyn og frisk luft til danske boliger.

Go' Energi

Energistyrelsen har samlet en række forskellige informationer.

Energivinduer

Energimærkningsordningen gør det nemmere for dig at vælge de mest energirigtige vinduer og spare på energien. Du kan bl.a. se hvor meget du kan spare ved at skifte til energivinduer.

Center for Bygningsbevaring (Rådvadcenteret)

Center for Bygningsbevaring i Raadvad er et videncenter for håndværk og bygningsbevaring, der har specialiseret sig i fredede og bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer. 

Energivejlederen

Vestsjællands Vinduer og Døre er med i Energivejlederen og kan hjælpe dig til bedre løsninger.

Dansk Byggeskik

Danskbyggeskik.dk er et bibliotek som skal sikre almen og let tilgængelig viden om tidligere byggetekniske forhold.