Posted on: January 24, 2021 Posted by: Steen Thychosen Comments: 0

Er du træt af din have og leder du efter inspiration til at give din have en makeover? I denne blog vil vi give dig nogle nyttige tips, som vil hjælpe dig med dette. På denne måde vil du se, at der ikke skal meget til for at få mest muligt ud af din egen have!

Placer et lysthus for plads og beskyttelse
Installation af et lysthus har flere fordele. Havehuse er ideelle til at skabe mere plads i haven. Du kan opbevare alt haveredskab, cykler og hynder til havemøbler her. På denne måde holder du din have fri for skrammel, og du kan nyde den mere. En anden fordel ved et havehus er, at det beskytter alle dine ejendele. Ideel til regnfulde dage og kolde vinternætter. Endelig er det i nogle havehuse også muligt at lave en lounge. Så du kan nyde din have hele sommeren, med alle dine ejendele inden for rækkevidde.

Vælg nye havemøbler på din terrasse
Et andet tip til at istandsætte din have er at købe nye havemøbler. Gå efter et luksuriøst loungesæt, så din have får et smart look og samtidig er behagelig. De bedste havemøbler er lavet af bæredygtigt træ og kan stå udenfor hele året rundt. Du kalder dette et al-vejr louge sæt. Glem ikke at fjerne puden fra loungesættet og holde den tør i haveskuret eller inde i dit hjem. På denne måde kan du nyde det længere. Fuldend lougesættet ved at placere en bålplads ved siden af, så du kan nyde haven ekstra om aftenen.

Nye planter og blomster i din have
Indkøb af nye planter og blomster kan gå langt i retning af at pifte din have op. Husk på de forskellige blomstringsperioder, som planter kan have. Vælg en blanding af blomstringsperioder, så du også har noget smukt at se på, når det er vinter.

Leave a Comment