Posted on: September 24, 2021 Posted by: Steen Thychosen Comments: 0

Ønsker du at have udendørslys i din have, er det bedst ud fra en samlet plan. Det betyder, hvilke typer lamper, tal, lysintensiteter, hvilken stil, hvordan forbundet, hvilke funktioner og hvor drevet. Vi vil diskutere et par aspekter i denne artikel.

Funktioner
Udendørs lamper kan have forskellige funktioner. Udover en dekorativ funktion, kan de selvfølgelig være funktionelle. Udover at sørge for belysning, så man for eksempel kan sidde ude om aftenen, kan de også bruges til sikkerhed. Men funktionel belysning kan også være dekorativ. Du kan for eksempel nyde din have, mens du sidder derhjemme, hvis der er lidt stemningsbelysning om aftenen. Udendørsbelysning skal naturligvis tåle vejrforholdene, herunder regn og frost.

Ernæring
Ved brug af LED-lamper er elomkostningerne lave. Derudover holder LED-lamper længe. Eller du bruger solpaneler til at drive lamperne. Hvis der er lidt sol et bestemt sted, kan du bruge en lampe med et genopladeligt batteri. I de to sidstnævnte tilfælde behøver du ikke bruge strømkabler i din have. Hvis du bruger kabler, er lavspændingslamper bedre.

Stil
Du kan få udendørslamper i mange former, såsom væglamper, spotlys, lanterner, piedestallys og damlamper, hvis du har en dam. Det er individuelle lamper. Du kan også vælge en lysledning udenfor. Dette giver haven et festligt udtryk, når du arrangerer en fest. En farverig lysstreng udenfor med små lys er meget passende i juletiden. Selvom du installerer belysning til forskellige funktioner, vil du stadig gerne have, at alle lamper har nogenlunde samme stil.

kredsløb
Der er et par muligheder for at tænde og slukke for havebelysningen, hvilket til dels har med funktionen at gøre. Du kan tænde og slukke for lyset manuelt. Det er meget enkelt med en kontakt. Du kan så slukke lyset om natten, når du ikke er hjemme. Men så spiller belysningen ikke nogen rolle for sikkerheden i dit hjem. Tyve bryder sig ikke om at arbejde med belysning, for så kan folk se, hvem der opholder sig i nærheden af ​​et hus på en mistænkelig måde. Med en lyssensor har du altid lys, når der er brug for det, og lamper brænder ikke unødigt. Du kan indstille en lyssensor, ved hvilken lysintensitet lampen skal tænde og slukke. Handler det udelukkende om sikkerhed, kan du købe lamper med bevægelsessensor, som tænder lampen i en periode, når der registreres en bevægelse. Desværre kommer bevægelsessensorlys i få stilarter. Sikkerhedsfunktionen blev hovedsageligt taget i betragtning i designet. Endelig er en tidskontakt en mulighed.

Leave a Comment